Sfârșit tragic pentru o adolecentă celebră de pe TikTok. Ce a postat cu puțin timp înainte de a se sinucide


Dee, o cunoscută adolescentă de pe platofrma TikTok în vârstă de 18, și-a pus capăt zilelor și a făcut anunțul chiar într-un filmuleț, cu puțin timp de a recurge la gestul extrem.


Dazhariaa Quint Noyes, cunoscută ca Dee în mediul online, era foarte cunoscută pe rețelele sociale, mai ales pe TikTok unde avea 1,4 milioane de urmăritori.

Se pare că tănâra din statul Louisiana a decis că vrea să părăsească această lume și a făcut-o printr-un gest extrem. Potrivit autorităților, aceasta s-a spânzurat, scrie dailystar.co.uk. Înainte de a recurge la suicid, adolescenta a postat o serie de filmulețe în care dansa, alături de descrierea "Oh, ok. Știu că sunt enervantă, dar este ultima mea postare."

Fanii au fost șocați la aflarea veștii și i-au dedicat mai multe filmulețe pe TikTok. Părinții lui Dee au reacționat și ei în mediul online. Tatăl lui Dee Noyes, Raheem Alla, a mulțumit tuturor pentru „dragoste și sprijin”, alături de un colaj de fotografii ale fiicei sale. Părinții ei au confirmat că moartea sa a fost prin sinucidere, mama ei adăugând într-o postare pe Facebook că s-a spânzurat.

Sursă foto: dazhariaa

related posts

Modifică setările cookies