Sfaturile de care trebuie să țină cont zodiile pentru a doua jumătate a anului 2019


Iată sfaturile de care trebuie să țină cont zodiile pentru a două jumătate a anului 2019:

Tag-uri: #zodiac #2019

Horoscop 2019 BERBEC

 

Berbecii trebuie să înceteze să mai țină legătură cu persoane care nu sunt demne de ei. Au tendința să caute aprobarea lor, când ar trebui, de fapt, să rupă orice contact.

 

Horoscop 2019 TAUR

 

Nativii din Taur și-au petrecut prima  parte  a anului iubind niște oameni care au cerut totul, fără să ofere nimic la schimb. Este timpul că situația să se inverseze.

 

Horoscop 2019 GEMENI

 

Este momentul că Gemenii să nu mai accepte să fie călcați în picioare. În a doua parte  a anului 2019 trebuie să se impună și să nu-i mai lase pe cei din jur să profite de bunătatea lor.

 

Horoscop 2019 RAC

 

Racilor li se recomandă să profite de ocaziile care se ivesc în viața lor. Până acum, nu au știut să identifice momentele cheie, așa că datoria lor este să o facă de-acum înainte și să ia ce li se cuvine.

 

Horoscop 2019 LEU

 

Cea mai mare provocare a nativilor din Leu este să se cizeleze. Să-și identifice singuri defectele și să lucreze pentru a  deveni mai buni mai ales pe cei din jur, pe care atitudinea lor îi afectează cel mai tare.

 

Horoscop 2019 FECIOARA

 

Fecioarele trebuie să învețe cum să se retragă cu eleganță dintr-o situație care nu le este favorabilă. Au făcut deja prea multe compromisuri și e timpul să mai spună și "Nu".

 

Horoscop 2019 BALANȚĂ

 

Cei născuți în zodia Balanței au fost luați prin surprindere de 2019. S-au confruntat cu situații fără precedent și nu le-au făcut față tocmai cu brio, așa că misiunea lor este să scape de frică și să-și înfrângă temerile pentru o viață mai bună.

 

Horoscop 2019 SCORPION

 

În prima parte a anului 2019, Scorpionii au încetat să mai fie ei înșiși de dragul celor din jur. E timpul să se recapete pe sine și să își dea voie să fie din nou împliniți și liniștiți.

 

Horoscop 2019 SĂGETĂTOR

 

Cea mai mare provocare a nativilor din Săgetător este să se apuce de treaba pentru a-și îndeplini obiectivele. Să muncească pentru a deveni mai buni. Au cam amânat acest moment.

 

Horoscop 2019 CAPRICORN

 

Până în această perioadă, Capricornii au avut tendința să fie egoiști și să se gândească mai mult la interesul lor. Ar fi indicat că de acum să mai pună în prim plan și cerințelor celor dragi, care ar face totul pentru ei.

 

Horoscop 2019 VĂRSĂTOR

 

Varsatorii sunt sfătuiți să plece într-o călătorie de regăsire. Să caute refugiu într-un loc care să le asigure echilibrul și starea de bine.

 

Horoscop 2019 PEȘTI

 

Nativii din Pești au sarcina de a se gândi foarte bine la ce își doresc, a lua o hotărâre în această privința și a nu se mai uita înapoi. Până acum au fost cam indeciși.

VEZI SI: 

  

related posts

Modifică setările cookies