Shakira a renunţat la bucle! Alegere surprinzătoare a artistei columbiene


La 42 de ani, Shakira traversează o perioadă extrem de intensă a carierei. La câteva zile după lansarea unui nou parfum, iubita fotbalistului Gerard Pique a început filmările pentru o producţie cinematografică.


Pentru a marca momentul, Shakira s-a afişat cu un nou look.

Într-o postare pe Instagram care a strâns peste 1 milion de ,,like”-uri în 24 de ore, Shakira le-a rezervat o surpriză plăcută numeroşilor ei admiratori. Astfel, ea a apărut cu părul blond şi drept, renunţând la buclele care au făcut-o celebră. 

,,Zi de rodaj pentru ShakiraFilm”, a precizat columbianca, amintindu-ne de ambiţiosul proiect la care lucrează.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira) on

Mai exact, cântăreaţa va fi protagonista filmului „Shakira in concert: El Dorado World Tour”, o producţie care va avea premiera la mijlocul lunii noiembrie şi care va ilustra ultima sa serie de concerte la nivel mondial. „El Dorado World Tour” s-a desfăşurat anul trecut, în perioada iunie – noiembrie 2018, Shakira concertând în 54 de show-uri organizate pe patru continente.

Revenind la schimbarea de look a Shakirei, fotografia postată pe Instagram a atras într-o perioadă scurtă câteva mii de comentarii. Majoritatea au fost pozitive, numeroşi fani remarcând faptul că Shakira întinereşte pe zi ce trece, arătând mai degrabă ca o adolescentă de 20 de ani.

Sursă foto: gettyimages

Vezi și: Rihanna și-a postat dublura pe Instagram

related posts