Shakira a renunțat la părul blond! Cum arată artista acum


Shakira și-a luat fanii de pe Instagram prin surprindere, în urmă cu câteva zile, după ce a dezvăluit că nu mai este blondă. 


Artista columbiană a renunțat la culoarea cu care a cunoscut faima și a optat pentru o nuanță de roșcat intens. Deși are milioane de euro în conturi, iubita lui Pique le-a arătat încă o dată fanilor cât de modestă este. 

Shakira s-a vopsit singură, acasă, iar după s-a filmat în timp ce-și coafa părul cu o perie. “Voila!”, a scris artista lângă prima fotografie cu ea roșcată, pe care a postat-o pe Instagram. Imaginea a adunat peste 1,3 milioane de like-uri și zeci de mii de comentarii. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

“Ideea era să fie un roșcat mai intens, dar nu am mai avut vopsea, așa că am amestecat ce mai aveam cu un alt produs pe care l-am găsit pe aici”, a spus Shakira în videoclipul care a avut peste 1,5 milioane de vizualizări în câteva ore. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Fanii au fost încântați de noul look al Shakirei și i-au făcut complimete pe bandă rulantă. “Arăți minunat!”, “Wow!”, “Perfectă!” “Iubesc acest look!”, “Arată nemaipomenit!”, “Ne-ai făcut să ne amintim de anii 90. Ești atât de frumoasă!” – sunt doar câteva din mesajele postate de internauți. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Tsuki & Zasami au fost ca la ei acasă în Rogue Company - Facem Level (Gen Session) – episodul 17

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies