Shakira avea o poreclă în cercul de prieteni ai lui Piqué. Ce cuvânt malițios foloseau la adresa ei


Cântăreața nu era prea agreată în rândul amicilor partenerului său de viață, motiv pentru care era adesea ironizată.


În urma destrămării cuplului Shakira-Gerard Piqué, apar tot mai multe informații despre culisele relației dintre fotbalistul spaniol și cântăreața columbiancă. Una dintre ele se referă la modul în care era percepută aceasta de prietenii sportivului.

Din unele surse apropiate, presa spaniolă a prins de veste că amicii acestuia o considerau cam fițoasă și că se impunea cam mult în relație, fapt pentru care, atunci când se refereau la ea, foloseau cuvântul „la patrona“ – care, în traducere, înseamnă „patroana“ sau „șefa“.

Potrivit publicației „Marca“, această poreclă ar fi una „ciudată“, dar e cum anturajul lui Gerard Piqué nu a fost niciodată apropiat de Shakira și nu ar fi fost de acord cu relația celor doi, din cauza caracterului artistei, e de înțeles de ce mereu o numea astfel.

La drept vorbind, chiar dacă cei doi se mândreau cu relația lor foarte liberală și modernă, de când au apărut cei doi copii, Shakira (45 de ani) n-a mai fost de-acord cu toate ieșirile lui Gerard (35 de ani) – știa ea de ce! Iar noile ei „reguli“ par să-i fi deranjat pe partenerii de distracție ai iubitului ei, care s-au grăbit s-o catalogheze drept „șefă“.

La rândul său, Piqué se simtea încorsetat în relație, în ultimul timp, motiv pentru care a și căutat distracția în brațele altei femei, nu doar mai tânără decât Shakira, ci chiar mai tinere decât el.

Acum, că totul a ieșit la iveală, Shakira nu vrea decât să-și încheie socotelile din Barcelona și să plece cât mai repede la Miami cu cei doi băieți ai săi, Milan, în vârstă de 9 ani, și Sasha, în vârstă de 6 ani, cât mai departe de tatăl lor.

FOTO: Profimedia

related posts

Modifică setările cookies