Shakira, cu părul degradat, tocit și fară strălucire. Ce spun hair stiliștii despre asta


Întotdeauna Shakira a impresionat cu buclele sale rebele, însă în ultima vreme fanii au observat că părul ei nu trece printr-o perioadă tocmai bună.


Nici măcar la Super Bowl vedeta nu a avut un păr strălucitor și perfect ondulat, așa cum ne obișnuise. Explicația este că, spre deosebire de alte artiste, care apelează la extrensii pentru un păr perfect, Shakira chiar își poartă părul natural.

 

Perfecte.ro a stat de vorbă cu hair stilistul Adrian Perjovschi, de la Jovsky Studio, care a oferit câteva detalii legate de coafura Shakirei.

Adrian Perjovschi: Abordarea acestui look este în trend

Hair stilistul confirmă că părul Shakirei este natural. “Ea are un păr natural creț. Părul creț de obicei este mult mai uscat, iar al ei este și vopsit într-o culoare deschisa. Combinații de blond cu șuvițe. Colorarea părului blond este mai pretențioasă și usucă și aceasta părul. De obicei, coafatul chiar dacă este făcut foarte bine, din diferiți factori externi (ex: umiditate, vânt) nu rezistă la fel de bine și de aici acest aspect mai uscat, mai mat, mai frizant.

 

Aspectul mai mat este natural în aceste condiții. Abordarea acestui look este în trend, vorbim despre acel coafat mai dezordonat, are acel aspect de beach waves”, spune Perjovschi pentru perfecte.ro.

 

related posts

Modifică setările cookies