Shakira, o nouă lovitură pentru Pique, la câteva săptămâni după ce fotbalistul și-a făcut oficială relația cu iubita tinerică


Răzbunarea Shakirei nu a luat sfârșit. După ce a fost înșelată de către Gerard Pique cu o femeie mai tânără, cântăreața și-a propus să îl tragă la răspundere, ridiculizându-l pe internet prin diferite moduri.

Tag-uri: #Shakira #Pique

După ce a lansat hit-ul Shakira Bzrp Music Sessions 53, în care i-a ironizat crunt pe Pique și pe noua lui iubită de 23 de ani, cântăreața își continuă răzbunarea. A decis să contruiasca un zid pentru a-și separa casa de locuința părinților lui Pique, iar recent a publicat un clip pe TikTok în care l-a ridiculizat încă o dată pe fotbalist.

Este vorba de un filmuleț în care Shakira dă cu mopul pe covorul din bucătărie, în timp ce rostește versurile piesei "Kill Bill" de la SZA. În versurile respective: "S-ar putea să-mi omor fostul, nu e cea mai bună idee/ Urmează noua lui prietenă, cum am ajuns aici? / S-ar putea să-mi omor fostul iubit/ Dar încă îl iubesc/ Aș prefera să fiu la închisoare decât singura", SZA canta despre fostul ei prieten și noua lui iubită, pe care ar prefera să îi vadă morți, decât împreună. 

@shakira

 

♬ Kill Bill - SZA

Este clar că videoclipul Shakirei este o aluzie la infidelitatea lui Pique, care și-a oficializat de curand relația cu tânăra de 23 de ani cu care a înșelat-o.

Shakire și Pique erau împreună de 12 ani, au doi băieți, iar infidelitatea lui a fost descoperită de Shakira după ce și-a găsit borcanul cu gem golit. Cei doi nu au fost căsătoriți legal, motiv pentru care nu vor împărți niciun bun din averea lor.

Sursă foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies