Shakira, probleme cu legea în Spania. A folosit un nume fals, iar acum vrea să fugă de pedeapsă


Shakira este una dintre cele mai apreciate artiste de peste hotare, are milioane de fani, toți vor să știe cât mai multe detalii despre viața ei din afara scenei.


Recent, presa a scris că Shakira îl presează pe Pique să părăsească Barcelona, iar destinația de pe lista vedetei este Miami, Florida. Motivul? Deși poate părea ciudat, presa din afară scrie că artista a fraudat Spania cu 14,5 milioane de euro. 

Unul dintre motive pare să fie faptul că Shakira nu a declarat că locuiește în Spania, ba chiar s-a folosit de un pseudonim pentru a se ascunde. El Pais a publicat mai multe documente ale poliției, din care reiese că Shakira a locuit pe teritoriul Spaniei mai mult de 6 luni și o zi între anii 2011 și 2014, iar conform legii, artista era obligată să plătească niște taxe.

Pentru a trece "neobservată", Shakira își făcea programările și rezervările la salone și restaurante sau acolo unde mai avea nevoie sub numele de Sila Prieto. Tot sub numele de Sila s-a înregistrat și atunci când a născut mai spun oficialii.

În fața acuzațiilor, Shakira a spus că ea a locuit de fapt în Bahamas, dar investigația scoate la iveală faptul că între anii anchetați de autoritățit, artista nu a fost niciodată acolo, ba chiar a revenit la Barcelona, după fiecare spectacol pe care îl avea în altă parte a lumii.

Shakira și Pique sunt împreună din anul 2011 și au doi copii, dar cei doi nu se vor căsători prea curând, pentru că așa cum spune chiar artsita, căsătoria o sperie și preferă să rămână la statutul de iubită. 

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies