Shakira și-a luat copiii și a părăsit definitiv Barcelona, în “căutarea fericirii” și stabilității


Shakira încheie un capitol din viața ei: a părăsit definitiv orașul în care și-a întemeiat o familie alături de Gerard Pique. Cântăreață a fost surprinsă de paparazzi alături de cei doi băieți pe aeroportul din Barcelona. Destinația – Miami.

Tag-uri: #Shakira #Barcelona

Totuși, înainte de a ajunge la noua casă, Shakira și băieții merg într-o vacanță exotică. Locul încă nu a fost dezvăluit, însă fanii așteaptă primele postări ale artistei. 

„M-am stabilit la Barcelona pentru a le oferi copiilor mei stabilitate, aceeași pe care o căutăm acum într-un alt colț de lume lângă familie, prieteni și mare.

Astăzi începem un nou capitol în căutarea fericirii.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Mulțumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine în Barcelona, orașul în care am aflat că prietenia este, fără îndoială, mai lungă decât iubirea.

Mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat acolo, mi-au șters lacrimile, m-au inspirat și m-au făcut să cresc.

Mulțumesc publicului meu spaniol care m-a copleșit mereu cu dragostea și loialitatea”, a scris Shakira pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Îmbrăcată casual, în jeanși, Shakira a zâmbit la întâlnirea cu paparazzii și le-a făcut prietenește cu mâna.

Despărțirea de Pique i-a adus Shakirei 14 recorduri muzicale pentru piesa în care îl face de râs pe fostul soț. “A fost incredibil câte reacții pozitive am primit în urma acestei piese. Oamenii creează o legătură cu muzica atunci când este reală, adevărată. Cântecul ăsta a devenit un adevărat imn pentru multe femei”, a spus Shakira.

related posts

Modifică setările cookies