Shakira, surprinsă alături de un actor celebru la Marele Premiu de Formula 1! Cu cine s-a afișat după despărțirea de Pique


Cunoscuta cântăreață columbiană și-a schimbat radical viața după despărțirea dureroasă de Gerard Pique. Acum s-a stabilit în Miami, unde a fost surprinsă alături de un celebru actor american, chiar la cursa de Formula 1.

Tag-uri: #Shakira #Formula 1

Relaxată și cu zâmbetul pe buze, Shakira pare că l-a dat uitării pe Gerard Pique, tatăl copiilor ei cu care a format un cuplu nu mai puțin de 11 ani. Duminica trecută a fost văzută în compania unui celebru actor american, iar presa internațională a scos la iveală o posibilă idilă între cei doi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

La Formula 1 Miami Grand Prix 2023, frumoasa artistă columbiană a petrecut timpul alături de Tom Cruise (60 de ani). Un fan a surprins momentul în care cei doi discutau și zâmbeau. Shakira este o femeie singură din iunie 2022, după ce l-a acuzat pe Gerard Pique de infidelitate.

La Marele Premiu de Formula 1 Shakira a purtat un top de culoare verde, decoltat, pe care l-a combinat cu o pereche de pantaloni sport oversize în aceeași nuanță.

Sursă foto: Profimedia

related posts

Modifică setările cookies