Shania Twain a rămas fără voce din cauza bolii Lyme: „Am crezut că nu voi mai cânta niciodată”


Cântăreața de muzică country, Shania Twain, se luptă de ani de zile cu boala Lyme, care i-a afectat serios viața artistică, lăsând-o fără voce. 


Shania Twain, a spus că s-a temut că nu va mai putea cânta niciodată, după ce boala Lyme a lăsat-o cu leziuni nervoase la nivelul corzilor vocale.

Twain a dezvăluit că a contractat infecția bacteriană după ce a fost mușcată de o căpușă, în 2003. După ce a dezvoltat probleme cu corzile vocale și a început să-și piardă vocea, aceasta a renunțat la spectacole.

"A fost mult timp că am crezut că nu voi mai cânta niciodată", a spus cântăreața de origine canadiană în emisiunea Loose Women.

"A fost nevoie de ani ca să aflu ce îmi afectează vocea", a spus ea. Twain a recunoscut că experiența a determinat-o să înceapă să evite lucruri precum apelurile telefonice și „să meargă în locuri care au zgomot ambiental, unde trebuie să vorbești peste volumul altora”.

Vocea noastră este o parte atât de mare din auto-exprimarea noastră, iar pentru un vocalist, o cântăreață, evident ... este devastator în atâtea feluri”, a adăugat ea.

Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, a suferit multiple intervenții chirurgicale la gât pentru a încerca să remedieze problema, ceea ce aproape a împiedicat-o să mai urce vreodată pe scenă. Acum se simte mai bine și este capabilă să înregistreze melodii și să susțină concerte.

Twain este una dintre cele mai bine vândute artiste feminine din istoria muzicii country. Pe parcursul carierei sale, Shania Twain a câștigat cinci premii Grammy și a vândut milioane de albume.

Sursa foto: Instagram Shania Twain 

Vezi și: INNA, Horia Brenciu, Jorge, Ana Morodan și Codin Maticiuc îți recomandă top trei destinații pe care trebuie neapărat să le vizitezi în România

FULLSCREEN
Shania Twain a rămas fără voce din cauza bolii Lyme: „Am crezut că nu voi mai cânta niciodată”
  • /

related posts