Sharon Stone nu mai vrea bărbați în viața ei. „Am terminat-o cu întâlnirile, m-am săturat de ele”


Actrița de 62 de ani este sătulă de întâlniri amoroase și declară că a terminat-o cu bărbații pentru totdeauna. Motivul? Prea mulți oameni lipsiți de sinceritate.


Sharon Stone nu-și mai pierde timpul cu relații inutile sau dăunătoare și se declară sătulă de întâlniri. Actrița a dezvăluit că preferă să petreacă timp de calitate cu familia și cu prietenii, decât să se aventureze într-o relație amoroasă.

Am terminat-o cu întâlnirile, m-am săturat de ele. Găsesc oameni care nu sunt sinceri și nu merită timpul meu. Mă bucur de statutul meu de femeie singură și de timpul petrecut cu copiii și prietenii mei”, a dezvăluit actrița într-un interviu cu Drew Barrymore.

Stone e de părere că o nouă idilă în viața ei vine la pachet cu minciuni și jocuri copilărești, pe care nu le mai suportă acum. Mai mult, crede că bărbații nu sunt suficient de maturi, indiferent de vârsta pe care o au.

Am prieteni bărbați foarte buni, dar simt că atunci când vine vorba de maturitate emoțională în relații, bărbații și femeile sunt, aparent, în locuri diferite”, a mai spus Sharon Stone.

Actrița a fost căsătorită de două ori, însă ambele sale căsnicii au fost scurte. În 1984 s-a măritat cu producătorul de televiziune Michael Greenburg. Mariajul lor a durat doar 3 ani. În 1998, Stone s-a măritat cu Phil Bronstein, editor executiv al ziarului The San Francisco Examiner.

Nu au avut copii, însă au adoptat un băiat, pe nume Roan, motivul disputei lor în instanță. În 2005 și 2006, Stone a adoptat încă doi băieți, Laird Vonne și Quinn Kelly.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Macaulay Culkin și salariile sale de top în cinematografie

FULLSCREEN
Sharon Stone nu mai vrea bărbați în viața ei. „Am terminat-o cu întâlnirile, m-am săturat de ele”
  • /

related posts

Modifică setările cookies