Shia LaBeouf urmează tratament după ce a fost acuzat de abuz fizic şi emotional de fosta iubită


Shia LaBeouf a fost de acord că are nevoie de ajutor și a acceptat să se interneze într-o clinică, după ce în ultimele luni a fost implicat în mai multe scandaluri. 


În decembrie, celebrul actor a fost dat în judecată de fosta iubita, artista FKA Twigs. Cântăreața l-a descris pe actor ca un “om periculos” și l-a acuzat de agresiune sexuală și abuz emoțional. 

Artista și actorul s-au cunoscut pe platourile de filmare de la filmul “Honey Boy” în 2018 și au format un cuplu timp de un an. În documentele pe care le-a depus deja în instanță, FKA Twigs îi aduce acuzații grele actorului. “Shia rănește femeile. Le folosește. Le abuzează, atât fizic cât și emoțional. Este periculos”, a declarat atunci artista, potrivit Variety. Mai mult, cântăreața spune că s-a ales și cu o boală cu transmitere sexuală de la actor. 

Și cântăreața Sia a făcut dezvăluiri incredibile despre relația pe care a avut-o cu starul din filmele „Transformers”. Sia a susținut că actorul de 34 de ani a atras-o într-o relație amoroasă, deși el avea deja o iubită. „Și eu am fost rănită emoțional de Shia, un mincinos patologic care m-a atras într-o relație adulteră pretinzând că este singur”, a dezvăluit artista pe Twitter.

Shia LaBeouf s-a retras pentru moment din activitate

Shia LaBeouf şi agenţia CAA, cea care îl reprezintă pe actor, au încheiat colaborarea, potrivit Variety. Două surse au declarat că actorul nu a fost fost concediat, ci doar a hotărât să facă o pauză. Potrivit sursei citate mai sus, Shia este internat într-o clinică de cinci săptămâni. Acolo, actorul primește ajutorul de care a recunoscut că are nevoie. Agenţia nu mai lucrează cu el de aproximativ o lună.

Shia LaBeouf, carieră presărată cu scandaluri

Cariera lui Shia LaBeouf a fost marcată în ultimii ani de numeroase scandaluri. Chiar și fosta sa soție, actrița Mia Goth, s-a plâns de comportamentul violent al actorului. Problemele cu alcoolul l-au adus după gratii în 2014, când a făcut scandal la reprezentația musicalului Cabaret de pe “Broadway” din New York. 

În ianuarie 2017, Shia a fost arestat în urma unei agresiuni care a avut loc în timpul unui eveniment organizat sub forma unui protest anti-Trump. Câteva luni mai târziu, actorul a ajuns iar după gratii. El a fost arestat în Georgia pentru tulburarea ordinii publice şi pentru că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În octombrie 2019, actorul a fost acuzat de huliganism și furt, după ce a bătut un bărbat și i-a furat șapca. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Gafa postată de Rita Ora pe Instagramul ei! - Trending Review cu Daragiu - episodul 53

 

FULLSCREEN
Shia LaBeouf urmează tratament după ce a fost acuzat de abuz fizic şi emotional de fosta iubită
  • /

related posts

Modifică setările cookies