Shiloh Jolie-Pitt, schimbare suprinzătoare de look


Recent, Shiloh Jolie-Pitt, prima fiică a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a debutat un look nou.


De-a lungul anilor, presa a scris despre Shiloh Jolie Pitt (14 ani) că aceasta dorește să fie băiat, ba chiar că a început procedurile de schimbare de sex. Speculațiile au fost întreținute de look-ul androgin pe care aceasta l-a afișat de la o vârstă fragedă.

Într-un interviu pentru Vanity Fair, în 2010, Angelina Jolie a mărturisit că Shiloh își explorează identitatea de gender de la vârsta de trei ani. ”Vrea să fie băiat. Așa că a trebuit să o tundem scurt. Îi place să poarte haine de băieți. Ea crede că este unul dintre frați”.

Atât Angelina Jolie cât și Brad Pitt au sprijinit-o pe Shiloh în demersul ei, ba chiar în ultimii ani s-a scris că aceștia i-au permis să înceapă procedurile de schimbare de sex.

Recent, Shiloh a surprins cu un look nou, care nu o diferențiază cu nimic de o adolescentă obișnuită. Aceasta a fost pozată alături de mama ei și de sora ei, Zahara, într-un magazin, la cumpărături, purtând o pereche de jeanși scurți, care îi evidențiau picioarele lungi, părul lung, prins în coadă și niște cercei sclipitori. 

Foto: Profimediaimages.ro 

related posts

Modifică setările cookies