Și-a găsit marea iubire pe Tinder după ce a slăbit aproape 100 kg! Cum arată acum femeia


În anul 2015, Stephanie Joy Sykes, o tânără din Marea Britanie, a trecut printr-o mare dramă: tatăl ei a murit, iar din cauza durerii pe care a simțit-o atunci, ea a început să se îngrașe.


“Sufeream de anxietate, depresie, nu aveam o părere foarte bună despre mine și eram și autistă. Acest «amestec» a avut un impact foarte mare asupra modului în care am reacționat și așa am ajuns să mănând foarte mult”, a spus Stephanie Joy Sykes despre momentul în care numărul kilogramelor pe care le avea a crescut enorm de mult.

Tânăra a ajuns să cântărească la acea vreme 161 de kilograme și a devenit ținta ironiilor persoanelor din jurul ei: “La un moment dat, când am trecut pe stradă pe lângă o persoană, am auzit: «Mă mir că Pământul nu se cutremură când mergi». Peste tot pe unde mergeam existau persoane care îmi spuneau vorbe urâte, astfel încât îmi era teamă să mai ies din casă”.

Stephanie Joy Sykes a mai dezvăluit că, în 2015, era și într-o relație toxică și că orice i-ar fi făcut iubitul ei și oricum s-ar fi purtat cu ea, nu l-ar fi părăsit, deoarece credea că nu poate găsi nimic mai bun.

Din cauza greutății la care ajunsese, tânăra din Marea Britanie era parțial paralizată și nu se mai putea deplasa fără ajutor, atunci când călătorea cu avionul avea nevoie de o centură specială, iar atunci când urca scările simțea că nu mai poate respira.

În anul 2017, Stephanie Joy Sykes a decis să se alăture unei organizații din Marea Britanie care le ajută pe persoanele supraponderale să scape de kilogramele în plus. În scurt timp, tânăra a ajuns de la 161 de kilograme la 88 de kilograme, iar în anul 2019 a trebuit să facă un împrumut de 21.000 de euro, pentru a plăti un medic estetician.

Stephanie a scăpat astfel și de surplusul de piele care îi rămăsese pe abdomen, pe mâini și pe picioare, dar a decis și să-și facă implanturi cu silicon. După aceste operații, britanica a ajuns să cântărească 73 de kilograme și s-a hotărât să-și facă un cont pe aplicația de dating Tinder, unde l-a cunoscut pe Luke, alături de care trăiește în prezent.

Vezi și: Adela și Cove au început lupta împotriva kilogramelor în plus. Vor să slăbească împreună cu voi!

FULLSCREEN
Și-a găsit marea iubire pe Tinder după ce a slăbit aproape 100 kg! Cum arată acum femeia
  • /

related posts