Și-au tăiat gențile de lux în semn de protest. Cine sunt rusoaicele, indignate de sancțiunile aplicate de casa de modă Chanel


Unele vedete și influencerițe din Rusia au lansat o campanie de protest online, care vizează casa de modă Chanel. Supărate din cauza sancțiunilor aplicate de gigantul francez de lux, acestea le arată urmăritorilor cum își taie gențile în valoare de 6000 de dolari sau chiar mai mult. 


Chanel a încetat să-și vândă produsele persoanelor care intenționează să le aducă în Rusia, după ce și-a închis magazinele din această țară. Unii clienți au acuzat firma de rusofobie. Printre aceștia sunt și câteva celebrități. 

Actrița Marina Ermoshkina a fost prima care a reacționat, spunând că brandul „îi umilește și discriminează pe compatrioții ei”. Ea mai spune că nicio geantă nu valorează cât dragostea ei pentru Patrie.  

La fel de indigndată s-a arătat și DJ Katya Guseva, care a acuzat compania de „discriminare împotriva femeilor pe bază de naționalitate”.

Prezentatoarea TV Victoria Bonya a decis și ea să se alăture unui challenge pe Instagram, care îndeamnă rusoaicele să-și taie gențile de lux, scriind în dreptul video-ului #byebyechanel. 

„Ai ales-o pe cea mai mică, nu-i așa că îți pare rău să o tai pe aia mai mare?”, „Mă bufnește râsul. De ce nu le tai pe toate?”, „Mai bine le vindeai și faceai o binefacere”, „Chiar vă rugăm să vă tăiați toate articolele de firmă și să purtați cizme din pâslă rusească”, au fost doar câteva din reacțiile internauților la postarea Victoriei Bonya. 

 

Sursă foto: Instagram/ amazing_marina, victoriabonya 

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies