Și bogații sunt geloși. Ce-i spune Kanye West lui Kim Kardashian când se îmbracă prea sexy


Kanye West (42 de ani) e îndrăgostit până peste cap de soția lui, dar nu se simte prea confortabil când o vede pe jumătate despuiată în public.


Înainte de a se căsători cu Kim Kardashian, Kanye West era un rapper care adora să se uite insistent după femei. Acum, deși e tatăl a 4 copii, acest sentiment nu l-a părăsit. Totuși, nu vrea ca alți bărbați să o soarbă din priviri pe soția lui.

Kanye West nu exultă când Kim Kardashian se îmbracă sexy la evenimente mondene, iar apariția ei de la MET Gala 2019 l-a bulversat total. Rapper-ul a criticat-o pentru rochia pe care a ales s-o îmbrace și a explicat de ce.

„Abia am făcut această tranziție de la a fi un rapper care se uită după toate aceste femei, la unul care se uită după soție. Un fel de fata mea trebuie să fie ca alte fete, să-și arate corpul. Dar nu realizam că asta îmi afecta sufletul și spiritul, ca unuia care căsătorit și iubit și tatăl a 4 copii”, a spus Kanye în show-ul E! Hollywood True Story.

Kim Kardashian a purtat o rochie ireală la MET Gala 2019, semnată Thierry Mugler. Opt luni a durat crearea ei și a fost extrem de inconfortabilă pentru Kim. Starleta a fost nevoită să poarte corset pentru a intra în ținută și a luat lecții de respirație de la profesioniști pentru a nu se sufoca din cauza presiunii exercitate de rochie asupra plămânilor.

Citește și: Kim Kardashian și accidentele ei foto memorabile. Când și-a trucat vedeta fotografiile

Mai mult, trei persoane au ajutat-o să îmbrace rochia. Kim a dezvăluit abia după două luni ce a simțit când a purtat imposibila creație a designerului Thierry Mugler.

„N-am simțit niciodată în viața mea dureri ca în acea seară. Va trebui să vă arăt poze să vedeți urmările corsetului, cum arătau spatele și abdomenul meu când am scos rochia de pe mine”, a declarat Kim a declarat pentru revista KSJ.

Kanye West consideră că nicio femeie nu trebuie să treacă prin această experiență. 

„Corsetul este un soi de lenjerie. E hot. Însă e hot pentru cine? Ești soția mea și mă afectează când pozele sunt prea sexy”, a spus Kanye West, care i-a provocat o mare indispoziție soției lui chiar în seara de dinaintea evenimentului.

Totuși, vedeta a strălucit la MET Gala 2019, iar ținuta ei a fost admirată de toată lumea.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies