Și papaparazzii o iau la fugă când o văd pe stradă! Tara Jayne McConachy, apariții șocante în public


La 33 de ani, Tara Jayne McConachy este desfigurată de operațiile estetice! Fostă asistentă medicală, Tara face acum senzație pe rețelele de socializare și apare în emisiuni tv despre operații estetice eșuate.


Pentru că fascinează cu chipul ei bizar, paparazzii o vânează totuși când apare în public, dar parcă și lor le este teamă să se apropie prea tare. Pe lângă faptul că arată ciudat (are un bust extrem de mare pentru un corp scheletic, buze supradimensionate și implanturi fesiere), și hainele ei sunt controversate. 

Sursa foto: PROFIMEDIA

“Regina operațiilor estetice”, așa cum mai este poreclită, poartă numai ținute mulate, decoltate sau extrem de scurte. 

Australianca se mândrește cu fizicul ei neobișnuit și are deja planificare următoarele operații estetice. 

 Tara Jayne McConachy se consideră o “păpușă Barbie umană”, look pentru care a cheluit peste 200.000 de dolari. Cinci operații de mărire a sânilor, 5 rinoplastii, buze mărite și nenumărate injecții cu botox și fillere – toate acestea au contribuit la noul ei look.

Tara Jayne McConachy a ajuns cunoscută după ce a apărut în emisunea Botched, acolo unde împătimiții de operații estetice își spun povestea. De obicei, aceștia solicită noi operații estetice, după ce au fost refuzați de alți medici înainte. De exemplu, Tara își dorește implanturi de silicon mai mari. Medicii au refuzat-o din cauza că are doar 45 de kilograme și implanturi mai mari ar fi însemnat probleme de sănătate pentru ea.

“Nu există limită pentru mine în ceea ce privește operațiile estetice. Sunt dependentă și vreau sâni mai mari”, a spus Tara.

Fostă asistentă medicală, Tara Jayne McConachy șochează cu înfățișarea să pe Instagram, acolo unde își duce la extrem pozele, editandu-le ca să para și mai “neobișnuită”. 

related posts

Modifică setările cookies