Silvio Berlusconi și-a făcut cont de TikTok! Ce a postat fostul premier al Italiei la 85 de ani


Fostul premier al Italiei și-a deschis un cont de TikTok, spre uimirea tuturor. Nu este prezent pe rețeaua de socializare pentru a testa noi trenduri, ci dintr-un motiv pur strategic. Premierul Mario Draghi și-a înaintat demisia, iar Silvio Berlusconi vrea să revină în politică. Iată ce mesaj le-a transmis tinerilor!


Deși are 85 de ani, Silvio Berlusconi vrea să reintre în politică, mai ales că premierul Mario Draghi a demisionat, iar alegerile anticipate vor avea loc pe 25 deptembrie. Mai mult decât atât, Italia a redus vârsta pe care trebuie să o aibă alegătorii eligibili, de la 25 la 18 ani. 

Acesta este și principalul motiv pentru care fostul premier a ales să apară pe Tik Tok, platformă des folosită de adolecenți. În nu mai puțin de 24 de ore, Silvio Berlusconi a ajuns la peste 350.000 de urmăritori.

„Sunteţi 5 milioane pe această platformă, 60% dintre voi aveţi sub 30 de ani, şi mă simt puţin invidios”, a spus Berlusconi.

Tinerilor le-a transmis că vrea să le ofere șansa de a realiza tot ce și-au propus, promițându-le și multe alte posibilități.

Matteo Renzi, un alt fost premier italian, și-a făcut cont de TikTok 

Pe TikTok a ales să posteze și liderul partidului liberal Italia Viva, Matteo Renzi. Iată ce le-a transmis urmăritorilor săi.

„Mulți dintre voi mă cunosc ca fost prim-ministru, cel mai tânăr din istoria republicană, dar, mai presus de toate, ca primar al celui mai frumos oraș din lume, Florența”, a spus Matteo Renzi pe TikTok.

Sursă foto: Getty

  • Silvio Berlusconi și-a făcut cont de TikTok! Ce a postat fostul premier al Italiei la 85 de ani

related posts

Modifică setările cookies