Simona Halep a dezvăluit că își dorește să aibă copii


Numele Simonei Halep apare zilnic în presa din România, însă celebra jucătoare de tenis este mediatizată și peste hotare, mai ales că recent a ajuns pe locul trei în topul all time al câștigurilor din tenis.


Potrivit presei din străinătate, Simona Halep (38 de milioane de dolari) a fost depășită la venituri doar de surorile Williams: Serena a câștigat din turneele WTA peste 94 de milioane de dolari, în timp ce Venus are aproximativ 41 de milioane de dolari.

Însă, pe lângă câștigurile financiare, sportive din România a mai avut un câștig foarte important în ultimii ani: Toni Iuruc, care inițial i-a fost iubit, iar între timp i-a devenit soț!

Referitor la relația cu acesta, Simona Halep a făcut unele precizări într-un interviu pentru Tennis Majors. Românca a afirmat inclusive că își dorește să aibă copii.

„Soțul meu mă susține în cariera de tenis. Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele. E puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. Timpul petrecut împreună e perfect. Mi-ar plăcea mult să am copii, dar ei mai pot aștepta puțin. Am această plăcere, tenisul, la care nu vreau să renunț”, a spus Simona Halep.

Vezi și: Elon Musk deține Twitter

related posts

Modifică setările cookies