Simona Halep, chic în afara terenului de tenis: 10 rochii superbe cu care și-a impresionat fanii


“M-am născut să port blugi, hanorac și încălțăminte sport”, spunea Simona Halep într-un interviu, însă sportiva arată superb și atunci când renunță la ținutele casual. 


Simona Halep adoră rochițele tip little black dress, care o avantajează și pe care le preferă la majoritatea evenimentelor. Însă când e vorba de o gală mai specială, apelează la “artileria grea” -  rochii demne de covorul roșu. Deși preferă negrul, din când în când poartă și rochii roșii.

Chiar dacă cel mai des o vedem în ținute sport, Simona Halep este pasionată și de creațiile marilor designeri. “Brandurile mele preferate sunt case de modă ca Dior, Chanel, Sonia Rykiel, Yves Saint-Laurent. Îmi place să mă uit la prezentări de modă, să merg la magazine și să văd ce este acolo. Port unele ținute, dar doar pe cele mai clasice și mai simple. De fapt, moda devine un pic cam extravagantă pentru mine, nu prea mai pot să port ce creează designerii acum… M-am născut să port blugi, hanorac și încălțăminte sport”, spunea Simona într-un interviu pentru site-ul oficial al turneului Roland Garros.

Simona este însă o persoană discretă, care nu vrea să atragă atenția prin ce haine poartă, ci prin rezultatele sale pe terenul de tenis. Totuși, alegerile sale vestimentare sunt inspirate și de bun gust. 

Intra în galeria foto de mai jos ca vezi 10 rochii chic cu care Simona Halep și-a impresionat fanii:

 

related posts

Modifică setările cookies