Simona Halep, cu iubitul în oraș. L-a dus și la piață!


Tenismena Simona Halep se află în aceste zile la Adelaide, în Australia, unde îl are alături inclusiv pe iubitul Toni Iuruc. Cei doi au profitat din plin de câteva ore libere, ieșind la o plimbare prin oraș.


Simona se pregătește intens pentru primele meciuri oficiale din 2020, competiția de la Adelaide de săptămâna viitoare fiind una de pregătire în vederea participării la Australian Open, în partea a doua a lunii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love this pictute,the thing who made my day was Simona's smile????She is so beautiful and happy in Adelaide with the best team and her boyfriend. #teamsimo #simonahalep

A post shared by _simonahalep_ (@_simo.is.the.best_) on

La Adelaide, în sudul Australiei, jucătoarea noastră îmbină utilul cu plăcutul, mai ales că Simona îl are lângă ea și pe iubitul Toni Iuruc, afaceristul cu care a început o relație anul trecut. Astfel, între antrenamentele cu Darren Cahill, Simona și-a făcut timp și pentru o escapadă romantică în oraș.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????❤

A post shared by Simona_Halep (@____simona_halep____) on

După cum se poate vedea în fotografiile apărute pe Instagram, Simona Halep și Toni Iuruc s-au simțit minunat pe străzile din Adelaide. Mai mult, constănțeanca n-a ezitat să intre într-un supermarket (Adelaide Central Market), unde a testat din specialitățile australienilor, dar și-a făcut și „necesarul” de fructe. Totul cu zâmbetul pe buze, semn că Simona Halep traversează o perioadă extraordinară, atât pe plan sportiv cât și în ceea ce privește viața sentimentală.

Sursă foto Getty

related posts

Modifică setările cookies