Simona Halep, declarație de dragoste pentru noul iubit? „Sunt îndrăgostită nebunește de tine”


Simona Halep (27 de ani) se află în această perioadă în Statele Unite, pentru o serie de turnee care vor culmina cu US Open, dar fără a fi însoțită de proaspătul iubit, omul de afaceri Toni Iuruc.


Cu ultima postare pe Instagram, se pare că tenismena noastră i-a transmis acestuia un mesaj de dragoste.

Părăsind accidentată turneul de la Toronto (Canada), Simona Halep s-a mutat în SUA, fiind înscrisă în această săptămână la competiția de la Cincinnati. Până să intre în focul meciurilor, constănțeanca a beneficiat de ceva timp liber, plimbându-se prin orașul american.

Cu această ocazie, printre reprizele de shopping, Simona s-a fotografiat într-un tricou inscripționat cu mesajul „I՚m brutally in love with you”. În traducere liberă, ea se declară îndrăgostită „nebunește” de cineva, cel mai probabil de bărbatul care a reușit recent să intre în viața sa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Simona Halep și Toni Iuruc (40 de ani) s-au afișat pentru prima dată împreună după turneul câștigat de româncă la Wimbledon, la puțin timp după ce afaceristul și-a încheiat o căsnicie care a durat mai puțin de un an. Înainte ca fosta lideră mondială în tenisul feminin să plece peste Ocean, cei doi s-au bucurat împreună de o vacanță romantică, mai întâi pe litoralul românesc, apoi în Grecia.

related posts