Simona Halep e „regină” și în bucătărie! A făcut clătite și cartofi prăjiți


Tenismena Simona Halep (28 de ani) e una dintre marile sportive ale planetei nevoite să ia o pauză forțată impusă de întreruperea competițiilor. Izolată la domiciliu în lupta cu coronavirusul, constănțeanca și-a descoperit alte calități.


După ce a donat o sumă importantă de bani în ajutorul celor aflați în dificultate, Simona face eforturi să devină un model pentru toți cei care încearcă să stea cât mai mult acasă în această perioadă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Queen of the kitchen! ????

A post shared by #TEAMHALEP???????? (@halep.team) on

Astfel, gătitul e una dintre activitățile de bază în carantină, iar Halep a acceptat provocarea de a schimba mânerul rachetei de tenis cu cel al tigăilor. Într-o serie de fotografii postate virtual, sportiva ne-a arătat că se pricepe de minune la prepararea clătitelor, dar și a cartofilor prăjiți.

„Regina bucătăriei!”, e menționat pe unul dintre conturile de Instagram ale româncei clasate în acest moment pe locul 2 în circuitul feminin de tenis (WTA). Din păcate, n-o vom mai revedea prea curând pe Simona Halep pe teren, deocamdată fiind anulate toate turneele programate până la data de 7 iunie.

related posts

Modifică setările cookies