Simona Halep, pusă în dificultate. „Încep să mă simt bătrână!”


Deși are doar 27 de ani, Simona Halep s-a declarat îngrijorată de noul val de tenismene din circuitul WTA, printre care se află și Bianca Andreescu, canadianca de origine română care s-a impus recent în turneul de la Indian Wells.

Tag-uri: #Simona Halep

Mă simt bătrână! Când le văd pe fetele de 17, 18 ani, încep să mă simt bătrână și nu-mi place deloc acest lucru”, a mărturisit Halep înainte de startul competiției de la Miami, în care e considerată a doua favorită.

Fosta lideră mondială e pusă în dificultate și de concurența extrem de dură din acest început de an. Pentru prima dată în istoria WTA, primele 13 turnee au fost câștigate de 13 jucătoare diferite, nu și de Simona, care a jucat o singură finală, la Doha, pierdută.

Pentru tenis e un lucru bun. Fiecare are o șansă să câștige și fiecare jucătoare poate spera la mai mult. Și fanii vor fi mai interesați. Nu mai e ca înainte, când Serena câștiga toate turneele, e puțin diferit”, a comentat Halep.

Întrebată despre ascensiunea fulminantă a Biancăi Andreescu, tenismena noastră a apreciat ultimele evoluții ale tinerei canadience. „Am văzut câteva secvențe din meciurile ei. Știam încă de acum câțiva ani că va fi capabilă să pună probleme jucătoarelor mari.

Vreau s-o felicit sincer, e tânără și nu se gândește la presiunea care apasă pe umerii ei. Îmi amintesc că m-am antrenat cu ea în Canada, în urmă cu doi sau trei ani. I-am spus atunci că e destul de puternică pentru a face pasul spre tenisul profesionist. Atunci doar ne-am antrenat împreună, încă nu am avut ocazia să jucăm una împotriva alteia”, a precizat Halep.

Tot cu această ocazie, în fața jurnaliștilor americani, Simona Halep a anunțat în mod oficial colaborarea cu un nou antrenor, conaționalul Daniel Dobre.

„Am mai lucrat cu el, chiar în perioada în care îl aveam alături pe Darren Cahill. Sunt mulțumită cu această decizie. După 20 de ani de tenis nu prea poți schimba multe din punct de vedere tehnic sau tactic. De la un antrenor am nevoie să simt o legătură între noi, să mă inspire”, a spus jucătoarea clasată acum pe locul 3 în lume.

related posts