Simona Trașcă și-a făcut cont pe platforma OnlyFans. Cum arată în prima imagine pe care a postat-o


După ce a adunat o comunitate de peste 100 de mii de urmăritori pe TikTok și 160 de mii pe Instagram, Simona Trașcă s-a gândit că e timpul să treacă la un alt nivel de expunere pe rețelele sociale. Astfel, a decis să-și facă un cont și pe OnlyFans. 


Blondina, supranumită Pamela de România, a dezvăluit la ce trebuie să se aștepte urmăritorii ei, scrie cancan.ro. 

„Îmi place să pozez sexy. Mi-am pus o poză cu fundul meu și a explodat! O să pun poze cu mine dezbrăcată. Acum, abia învăț să umblu pe OnlyFans, nu prea știu. Abia l-am făcut”, au fost primele declarații ale Simonei Trașcă în legătură cu acest subiect.
 
 
În vârstă de 42 de ani, Simona Trașcă se bucură acum de o viață liniștită, însă în trecut a suferit din cauza violenței tatălui și a soțului. 
 
Simona este cunoscută pentru aparițiile ei fără inhibiții. Acum, admiratorii pot plăti un abonament de 21 de dolari, pentru a-i vedea trupul dezgolit. Fosta asistentă TV a postat deja prima fotografie pe platforma adresată adulților, în care își etalează posteriorul bombat.  (o poți vedea în galeria foto de mai jos)
 
„Mi-am făcut contul pentru că, văd, e la modă. Și chiar m-a întrebat lumea, în ultima vreme: tu nu ți-ai făcut? Și dacă nu-mi fac acum, când încă arăt bine, atunci când? Și așa nu mai vreau relație, sunt sălbăticită acum cu relațiile, așa că mai bine relații virtuale, nu?”, a mai spus Simona Trașcă pentru sursa menționată mai sus.  
 
 
Sursă foto: Instagram/ Simona Trașcă 
 
Vezi și: Share în bucate cu Miss Wellington - Friptură de vită și salată de rucola
 

related posts

Modifică setările cookies