Simona zâmbeşte la înălţime! Pilotul Ion Ţiriac a dus-o pe Halep la Cluj


Simona Halep a participat la Cluj-Napoca la un important eveniment de promovare a tenisului în rândul copiilor. 


Tenismena noastră a făcut deplasarea cu avionul personal al lui Ion Ţiriac, pilotat chiar de către omul de afaceri de 80 de ani.

Aflată în ţară pentru recuperare în urma problemelor medicale cu care s-a confruntat în ultima perioadă, Halep are timp şi pentru activităţi extra-sportive. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@simonahalep în drum spre Cluj alături de prieteni dragi.

A post shared by Simona Halep FanSpace (@loshalepenos) on

 

Astfel, câştigătorea de la Wimbledon a acceptat invitaţia Federaţiei Române de Tenis de a sprijini o acţiune iniţiată de clubul Winners Sports din capitala Ardealului.

Deplasarea de la Bucureşti la Cluj-Napoca a fost organizată chiar de preşedintele federaţiei, nimeni altul decât Ion Ţiriac. 

Fiind cunoscută pasiunea sa pentru avioane, chiar afaceristul a fost cel care a condus aeronava în care au mai urcat, pe lângă Simona Halep, alţi doi oficiali ai federaţiei, Alina Tecşor şi George Cosac, dar şi fostul mare tenismen Ilie Năstase. 

"Simona Halep în drum spre Cluj alături de prieteni dragi”, e menţionat pe unul din conturile de Instagram dedicate româncei, alături de o fotografie sugestivă, în care constănţeanca apare zâmbitoare în cabina pilotului Ion Ţiriac, acesta din urmă părând să fie concentrat mai mult la manşa avionului decât la poză.

 

 

După întoarcerea de la Cluj-Napoca, Simona Halep îşi va continua pregătirea în vederea ultimei competiţii la care va participa în 2019, Turneul Campioanelor de la Shenzhen (China), programat la finalul lunii octombrie.

Foto: Getty, Instagram

Vezi: Profil de celebritate - Gigi Hadid

FULLSCREEN
Simona zâmbeşte la înălţime! Pilotul Ion Ţiriac a dus-o pe Halep la Cluj
  • /

related posts