Singurul cont pe care Ducii de Sussex îl urmăresc pe Instagram nu are legătură cu familia regală


Meghan Markle și Prințul Harry au demonstrat de-a lungul timpului că sunt un cuplu atipic și au reușit, nu doar o dată, să o enerveze pe Regina Elisabeta din cauza acestui lucru.


Puși la zid de foarte multe publicații din Marea Britanie, Ducii de Sussex sunt din nou în centrul atenției, de data aceasta din cauza contului lor oficial de Instagram. Dacă lumea s-ar fi așteptat ca Meghan și Harry să dea follow conturilor oficiale ale familiei regale, printre care @kensingtonroyal și @theroyalfamily, se pare că aceștia au alte planuri în privința activității lor de pe rețelele de socializare.

Așa cum au anunțat, Meghan Markle și Prințul Harry vor urmări în fiecare lună a anului 2020 doar câte un cont diferit de Instagram, pentru a atrage atenția asupra acestuia. În prima lună, ei au ales să dea follow paginii @goodnews_movement, care promovează doar știrile pozitive din întreaga lume.

Pagina pe care o urmăresc Ducii de Sussex în luna ianuarie a anului 2020 a fost creată de jurnalista columbiană Michelle Figueroa ‘Micho’, care lucrează în mare parte pentru varianta în spaniolă a televiziunii CNN.

Vezi și: Profil de celebritate - Meghan Markle

related posts