Smaranda Știrbu a răbufnit pe Instagram. Ce a enervat-o pe iubita lui Selly


Smaranda Știrbu nu a mai suportat și le-a dezvăluit fanilor ei ce crede ea despre problemele greutate care au ajuns să fie privite ca fiind normale. 


Pe TikTok este din ce în ce mai mult ideea de acceptare a greutății, fie că e vorba obezitate, fie că e vorba de anorexie. Fiind studentă la medicină, Smaranda,  iubita lui Selly, a ținut să le explice fanilor că obezitatea este foarte periculoasă și că astfel de oameni ar trebui încurajați să slăbească, nu să își accepte greutatea. 

Eu așa ceva nu o să suport! Eu niciodată nu o să vin pe Instagram să susțin obezitatea. Cei care susținți atât de vehement acest trend, cunoașteți faptul că obezitatea este o boală? Să suferi la 20 de ani de obezitate nu este o glumă. Trebuie să te duci la medic. Înseamnă că este ceva în neregulă în organismul tău. Avem o problemă? Ne ducem la medic, să depistăm. Toată lumea a început să pozeze în ipostaza asta de victimă”, a spus Smaranda pe InstaStory

Iubita lui Selly și-a exprimat și supărarea față de unii urmăritori care îi raportaseră cu o zi în urmă un filmuleț postat la InstaStory care aborda același subiect. 

related posts

Modifică setările cookies