Smaranda Știrbu și-a etalat picioarele de model într-o rochie foarte scurtă. Iubita lui Selly a furat toate privirile pe litoral


Smaranda Știrbu s-a întors recent de la mare, unde a petrecut alături de iubitul ei, Selly, dar și de un grup de prieteni. Influencerița le-a arătat fanilor ce ținută a ales pentru vremea însorită. 


Smaranda a purtat o ținută complet albă: o rochie scurtă din mătase, cu bretele subțiri și botine elegante de la Nissa, pe care le-a asortat cu o poșetă Yves Saint Laurent. Look-ul ei a fost imediat apreciat de fani, care i-au scris zeci de comentarii. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SMARANDA STIRBU (@smarandastirbu)

”Cea mai mare finețe de pe tot litoralul romanesc!”, ”Sensibilitate și rafinament la cote uluitoare”, ”Superbitate”, ”De unde e rochia?”, ”Un înger atât de frumos”, au fost doar câteva dintre mesajele primite.  

Smaranda a pozat și alături de iubitul ei, care nu privește fix în cameră, afișând un look tineresc, așa cum ne-a obișnuit. Selly a purtat un tricou alb simplu și o pereche de blugi rupți, fiind în contrast cu prietena lui foarte elegantă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SELLY (@selly)

”De când așteptam o poza cu tine și Smara”, ”Sunteți prea frumoși!”, ”Vă ador”, ”Ce cuplu minunat faceți”, au fost alte comentarii adresate celor doi. Ce-i drept, Selly nu a mai distribuit poze cu iubita lui pe Instagram din luna februarie, de aici și entuziasmul fanilor. 

 

Sursă foto: Instagram/ selly, smarandastirbu

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies