Smiley și-a recunoscut relația cu Gina Pistol. De ce nu s-au afișat până acum


Zvonurile despre Smiley și Gina Pistol au circulat frecvent pe internet în ultimii ani. Acesta a recunoscut, într-un final, că are o relație cu frumoasa blondă.


Deși se crede că cei doi formează un cuplu de aproximativ doi ani, Smiley și Gina Pistol au fost extrem de discreți în ceea ce privește relația lor.

Rareori au fost văzuți împreună în public, iar pe rețelele de socializare nu au postat nicio fotografie care să lase măcar impresia că ar forma un cuplu.

Chiar dacă niciodată nu au negat zvonurile că ar fi împreună, cei doi nici nu le-au afirmat până acum. Recent, Smiley a acordat un interviu revistei Unica, în care a explicat motivul pentru care nu dorește să facă relația publică.

Cântărețul în vârstă de 36 de ani a declarat că nu s-au afișat ca și cuplu, deoarece dorește să o protejeze pe Gina de bârfele care ar putea să apară. 

"Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea", a declarat acesta.

Vezi și: Smiley - Chemarea la calmul dinainte de furtună

FULLSCREEN
Smiley și-a recunoscut relația cu Gina Pistol. De ce nu s-au afișat până acum?
  • /

related posts

Modifică setările cookies