Sofia Vergara, despre cel mai mare complex al ei: "Simțeam că arăt ca o bunicuță"


E  considerată de ani de zile una dintre cele mai sexy și mai dorite femei de pe planetă, dar a avut de multă vreme un complex: știa că e nevoită să poarte ochelari, dar îi evita.
 


“Am fugit ani de zile de ochelari, pentru că simțeam că arăt ca o bunicuță, dar aveam nevoie de ei”, declară Sofia pe Instagram. Actrița și-a găsit modele care să o avantajeze și s-a pozat în această ipostază, la fel de sexy ca până acum. 
 

Puțini știu că Sofia a accepat cu greu să intre în lumea showbiz-ului. Și asta doar după ce profesorii ei de la Școala Catolică și-au dat acordul ca ea să apară într-o reclamă pentru o băutură carbogazoasă în care era incredibil de sexy.

Avea în acele vremuri 17 ani și, de atunci, Sofia a făcut istorie în modelling și încă mai face. A devenit actriță, om de televiziune și chiar femeie de afaceri. Vergara o interpretează azi pe Gloria Delgado-Pritchett în serialul ABC Modern Family, rol pentru care a fost nominalizată la patru premii ale Golden Globe, patru Primetime Emmy Awards și șapte Screen Actors Guild Awards. Mai mult, în 2014, a fost clasată pe locul 32 în topul celor mai puternice femei din lume de către Forbes.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL - SEZONUL 2

FOTO: SOFIA VERGARA INSTAGRAM / GETTY

related posts

Modifică setările cookies