Sofia Vergara, despre cel mai mare complex al ei: "Simțeam că arăt ca o bunicuță"


E  considerată de ani de zile una dintre cele mai sexy și mai dorite femei de pe planetă, dar a avut de multă vreme un complex: știa că e nevoită să poarte ochelari, dar îi evita.
 


“Am fugit ani de zile de ochelari, pentru că simțeam că arăt ca o bunicuță, dar aveam nevoie de ei”, declară Sofia pe Instagram. Actrița și-a găsit modele care să o avantajeze și s-a pozat în această ipostază, la fel de sexy ca până acum. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For years I wouldn’t wear glasses because I didn’t want to look like a ????????! But I knew I needed them and that’s when I found @fostergrant. I’ve been wearing their readers for years and now I’m so happy to share that we’ve designed a collection of beautiful readers, sunreaders, and sunglasses ????????????????They’re stylish and so comfortable that you’ll want to wear them all day long. And the best part, with each pair of Sofia Vergara X Foster Grant glasses purchased, @FosterGrant will donate one pair of reading glasses to Specs for Specs???????? #SofiaVergaraXFosterGrant #SeeBeautifully ????

O postare distribuită de Sofia Vergara (@sofiavergara) pe

Puțini știu că Sofia a accepat cu greu să intre în lumea showbiz-ului. Și asta doar după ce profesorii ei de la Școala Catolică și-au dat acordul ca ea să apară într-o reclamă pentru o băutură carbogazoasă în care era incredibil de sexy.

Avea în acele vremuri 17 ani și, de atunci, Sofia a făcut istorie în modelling și încă mai face. A devenit actriță, om de televiziune și chiar femeie de afaceri. Vergara o interpretează azi pe Gloria Delgado-Pritchett în serialul ABC Modern Family, rol pentru care a fost nominalizată la patru premii ale Golden Globe, patru Primetime Emmy Awards și șapte Screen Actors Guild Awards. Mai mult, în 2014, a fost clasată pe locul 32 în topul celor mai puternice femei din lume de către Forbes.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL - SEZONUL 2

FOTO: SOFIA VERGARA INSTAGRAM / GETTY

related posts

Modifică setările cookies