Sophie Turner, fotografii intime din timpul sarcinii. Cum s-a pozat în piscină


A născut de două luni, dar abia acum a făcut publice fotografii din timpul sarcinii. Actrița Sophie Turner și-a bulversat fanii cu niște poze în care apare cu „burta la gură”.


Sophie Turner a născut o fetiță în iulie, făcându-l pe soțul ei, Joe Jonas, un tată fericit. Însă, actrița din Urzeala tronurilor a fost zgârcită cu fotografiile din timpul sarcinii. Acum, lucrurile s-au schimbat, dar fanii ei nu mai înțeleg nimic. A născut sau nu?

E încă gravidă sau astea sunt poze vechi?”, a scris un admirator pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Altul a observat că actrițele din Urzeala tronurilor rămân însărcinate în același timp, în timp ce altul a mers și mai departe și a concluzionat că toate starurile au profitat de carantină pentru a-și mări familiile.

În luna iunie, cu o lună înainte de nașterea fiicei lor, Sophie Turner (24 de ani) și Joe Jonas (30 de ani) și-au cumpărat o casă nouă în Los Angeles. Locuința este exagerat de mare pentru un cuplu cu un copil, iar apropiații lor spun că plănuiesc să aibă mai mulți moștenitori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit în mai 2019, în cadrul unei ceremonii private și restrânse care a avut loc în Las Vegas. Și-au înnoit jurămintele două luni mai târziu, în Franța, în cadrul unui eveniment cu sute de persoane.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Marius Manole dă din casă: „Nu mi-a venit să cred când am auzit!" - Trending Review cu Daragiu - episodul 39

related posts

Modifică setările cookies