Sophie Turner, frumoasă ca o prințesă în rochie de mireasă. Cum a arătat Sansa din Game of Thrones în ziua nunții


După ce s-au căsătorit legal în Statele Unite, în Las Vegas, în luna mai, Sophie Turner și Joe Jonas au avut parte de o nuntă spectaculoasă la un conac din sudul Franței.


La ceremonia, care a avut loc la Château du Martinet, au fost o mulțime de invitați de seamă, vedete de la Hollywood și din lumea muzicii. În vârstă de 23 de ani, Sophie Turner a arătat că o adevărată prințesă într-o rochie Louis Vouitton, unul dintre brandurile ei preferate. 

“Îmi place cum vede acest brand femeile. Hainele lor sunt precum rolurile care mă atrag: de femei războinice”, spunea într-un interviu interpreta lui Sansa.

Soțul ei, canteretul Joe Jonas, în vârstă de 29 de ani, a fost chipeș într-un costum elegant nergru al brandului Berluti.

Prima imagine cu tinerii însuraței a fost postată de actrița din Game of Thrones pe pagina ei de Instagram, unde a primit peste 3 milioane de like-uri în numai câteva ore.

O sursa apropiată cuplului a dezvăluit că cei doi au plâns în timpul ceremoniei, când au făcut schimb de jurăminte.

Joe este ultimul dintre frații Jonas care s-au însurat. Anul trecut, cel mai mic dintre ei, Nick s-a căsătorit cu indianca Priyanka Chopra… de patru ori :) Cuplul a avut patru ceremonii diferite: două in Mumbai, una în New Dehli și una în Charlotte. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rule number one... never step on her train. ???? @priyankachopra

O postare distribuită de Nick Jonas (@nickjonas) pe

related posts

Modifică setările cookies