Sora lui Kate Middleton, super fit după trei nașteri! Pippa Middleton a făcut furori pe o plajă din St. Barts


Are un zâmbet impecabil, o siluetă trasă ca prin inel, impresionează prin simplitate, grație și eleganță la fiecare apariție în public, iar în ultimii ani a devenit un etalon de stil, întocmai ca sora sa mai mare, Kate Middleton. 


Și nu doar asta au în comun cele două surori. Pippa și Kate au fiecare câte trei copii și ambele și-au revenit spectaculos după fiecare sarcină. 

Anul trecut, în vară, Pippa, care va împlini 40 de ani în toamnă, a adus pe lume cel de-al treilea copil. 

Recent, sora lui Kate Middleton a fost fotografiată pe o plajă însorită din St. Barts, acolo unde familia soțului său deține unul dintre cele mai exclusiviste resorturi. 

Pippa Middleton s-a distrat alături de soțul James și copiii lor. Sora lui Kate arată spectaculos după trei nașteri, iar publicații din străinătate au numit-o “o adevărată zeiță a plajei”. 

Cu un abdomen plat, brațe și picioare tonifiate, Pippa a făcut furori într-un bikini roșu, din colecția de costume de baie a celebrei Heidi Klum. 

Cum se menține în formă Pippa Middleton

În august 2021, Pippa a colaborat cu marca de îmbrăcăminte sportivă Hoka On și a oferit o perspectivă exclusivă asupra modului în care se menține în formă. Sora lui Kate a mărturisit că adoră să facă jogging.

Frumoasa brunetă a explicat: "În ultimii doi ani, viața de familie și maternitatea mi-au consumat o mare parte din timpul meu liber. Alergarea și fitnessul fac încă parte din rutina mea săptămânală, dar nu la nivelul de dinainte. Alergarea mea a fost mai mult după bebeluși decât după trecerea liniilor de sosire, ceea ce îmi convine - deocamdată!".

Pippa a explicat, de asemenea, cum și-a păstrat rutina în timp ce era însărcinată.

"De-a lungul sarcinilor am încercat să mă mențin în formă și puternică, pentru beneficiile fizice, dar și pentru repornirea mentală și emoțională pe care mi-o oferă. A fi activă cu fiul meu în parc sau la locul de joacă, a-l transporta pe spatele bicicletei mele și a alerga în cărucior când era bebeluș au fost modalități prin care am reușit să includ exerciții fizice în aer liber în timp ce eram o mămică activă. M-a ajutat să îmi controlez greutatea, este eficient din punct de vedere al timpului și ne oferă amândurora șansa de a ne bucura de aerul curat și de a explora mediul înconjurător", a mai spus Pippa. 

Secretele dietei Pippei Middleton

În 2016, Pippa a povestit pentru HELLO! totul despre dieta ei. "Încerc să mănânc carbohidrați din cereale integrale și să am trei mese pe zi. De asemenea, îmi măresc mărimea porțiilor în funcție de nivelul meu de antrenament, cu mult orez brun, linte, quinoa și cartofi dulci, iar pentru micul dejun, terci și pâine prăjită de secară."

Pippa este căsătorită cu James Matthews din anul 2017. Cei doi au un băiețel, pe nume Arthur, și două fete: Grace și Rose.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images
 
  • Sora lui Kate Middleton, super fit după trei nașteri! Pippa Middleton a făcut furori pe o plajă din St. Barts

related posts

Modifică setările cookies