Sora lui Kate Moss, într-o rochie incendiară de aproape 6000 de euro


Sora în vârstă de 21 de ani a lui Kate Moss, Lottie, a făcut furori la un eveniment de fashion din Marea Britanie. Tânăra a impresionat cu o rochie sexy, în valoare de aproape 6000 de euro.


Lottie Moss a arătat fabulos la un eveniment monden din Londra, acolo unde și-a făcut apariția într-o rochie spectaculoasă a brandului Julien Macdonald. Rochia din zale argintii i-a lăsat lenjeria intimă la vedere, însă i-a pus în valoare trupul fabulos. 

 

Lottie a eclipsat-o la eveniment pe mult mai celebra Kendall Jenner, care a purtat un outfit androgin.

Deși pe covorul roșu face furori cu outfiturile sale, sora mai mica a lui Kate Moss spune că stilul său vestimentar este unul relaxat și că prefera încălțările fară toc. Cu toate astea, la evenimente îi place să își facă apariția în ținute sofisticate.

“Sunt o persoană relaxată și am tendință să port haine comode, cum ar fi jachetele de piele. Nu prea port tocuri înalte. Sora mea, Kate, nu îmi influențează alegerile vestimentare. Nu locuim împreună, iar eu sunt foarte leneșă când vine vorba de îmbrăcat. Când mă trezesc, sunt mereu în graba să găsesc un sutien și niste chiloți, apoi pun repede ceva pe mine. Dar stilul meu a evoluat mult, mai ales în ultimii 5 ani. Nu aveam deloc încredere în mine și nu mă îmbracăm deloc provocator!”, spunea Lottie Moss.

MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO DE MAI JOS!

Vezi si: Profil de celebritate -  Emily Ratajkowski

related posts

Modifică setările cookies