Sora lui Trump, secrete de familie. Cine a înregistrat-o în timp ce își face fratele mincinos


Donald Trump ajunge din nou în atenția presei tabloide după ce niște înregistrări în care sora sa îl face mincinos, nebun și crud.


Mary L.Trump este cea care a făcut înregistrarea. Nepoata lui Trump a publicat și o carte despre actualul Președinte al Americii și despre familia din care acesta provine. Mary L.Trump a intrat în atenția presei după ce a dezvăluit pe ntru  Washington Post că are 15 ore de discuții înregistrate cu mătușa sa, sora președintelui american, Maryanne Trump Barry, potrivit CNN.

"Postările lui nenorocite pe Twitter și minciunile lui, o, Doamne!", se aude sora președintelui în înregistrări. "Vorbesc prea mult, dar mă-nțelegi. Cum își schimbă declarațiile. Lipsa de pregătire. Minciunile. Doamne!", mai spune Maryanne Trump Barry, judecătoare ieșită la pensie.

"E o nebunie întreagă. Nebunie și cruzime. Donald e crud".

Partea care a atras cel mai mult atenția presei este o conversație din luna noiembrie a anului 2018, în care cele două discută despre faptul că Donald Trump a intrat la facultate pentru că altcineva a dat examen în locul lui.

"A mers la Universitatea Fordham un an, de fapt, doi, apoi a intrat la Universitatea Pennsylvania, pentru că a dat altcineva examen în locul lui”, spune Maryanne Trump Barry.

"Nu cred! A dat altcineva examen în locul lui?", întreabă Mary L. Trump.

"Da, așa cred. Îmi amintesc chiar și numele. A fost Joe Shapiro", a răspuns sora președintelui.

De ce aceste înregistrări? Un purtător de cuvânt al lui Mary L.Trump spune că aceasta a apelat la așa ceva pentru că se simțea înșelată în privința unor proprietăți imobiliare de familie moștenite și voia să se asigure în cazul unui proces. "Nu se aștepta să afle ceea ce a auzit, inclusiv ce a spus sora președintelui, că Donald Trump a plătit pe altcineva ca să dea examen în locul lui".

Casa Albă a reacționat scurt și concis: "În fiecare zi apare câte ceva, cui îi pasă? Mi-e dor de fratele meu (a murit recent) și voi continua să muncesc din greu pentru poporul american".

Sursă foto: Profimedia Images

related posts

Modifică setările cookies