Sore: “Din fericire, acum arăt mai bine ca în liceu”


Este una dintre cele mai frumoase femei din România, însă și ea suferă de complexe. Sore a mărturisit, cu sinceritate, în emisiunea Vorbește lumea care sunt lucrurile care au complexat-o cel mai tare în adolescență, dar și ce i-ar plăcea acum să schimbe la ea însăși.

Tag-uri: #Sore #complexe

“Cumva cred că mă alint, pe toate ne nemulțumea câte ceva în timpul liceului. În perioada în care am făcut eu liceul, era la modă să nu ai celulita. Nu, nu aveam. Acnee nu aveam, celulită nu aveam, acum le am pe amândouă ;) Haide, radeți și voi :)   Mama a fost cea care m-a ajutat. Din fericire acum arăt mai bine ca în liceu”, a spus Sore la Vorbește lumea.
 

Sore mai are și alte amintiri din acea perioadă. “Aveam problema că toți băieții de care îmi plăcea erau mai scunzi decât mine. Dacă nu aș fi artist, aș purta tocuri doar la nunti și la botezuri. Am 1.74 m”, a mai spus Sore.
 
Cântăreața a spus și ce ar vrea să schimbe la ea. “Cred că dacă aș fi mulțumită total, m-aș plictisi. Mi-ar plăcea să vorbesc mai rar. Aș vrea să schimb lucrul asta. Dar astea sunt exemple minore. Din punct de vedere fizic, mi-ar plăcea să am un ten de bebeluș. Am un bebeluș acasă, știu cum arată tenul de bebeluș”.
 
Sore spune că în materie de haine iubitul ei este cel care dă verdictul.  “Iubitul meu taie și spânzură, îmi zice înainte să întreb, dar apreciez asta la el. Mă îmbrac cum îi place iubitului meu. Adică cu tocuri, nu culori – alb, negru, gri, bej”.

related posts

Modifică setările cookies