Sosia Shakirei, virală pe TikTok! Cine este și cum arată Lore: Nu știu dacă iubitul meu stă cu mine pentru că semăn cu ea


Loredana, o tânără din Venezuela, este copia fidelă a celebrei cântărețe Shakira! Aceasta seamănă izbitor cu fosta perteneră a lui Gerard Pique aproape din toate punctele de vedere!

Tag-uri: #Sosia Shakirei

Scandalul pe care l-a avut cu Gerard Pique după ce a fost înșelată i-a adus multe greutăți, însă a depășit totul cu bine și acum, în ultima perioadă, fanii au putut observa că este din ce în ce mai fericită.  Numărul celor care o urmăresc a rescut considerabil, iar printre aceștia se numără, în mod surprinzător, și o tânără din Venezuela care seamnă la perfecție cu ea!

Loredana a devenit virală în mediul online după ce a publicat mai multe imagini și clipuri video în care arată fix la fel ca Shakira: de la articolele vestimentare și până la trăsăturile feței sau modul de a dansa.

„Sunt cu partenerul meu de cinci ani și îi place când oamenii îmi spun Shakira. Acum, nu știu dacă iubitul meu este cu mine datorită ei. Nu pot să-i scriu (n.r.- Shakirei). A distribuit un videoclip și m-a menționat, dar nu mă urmărește și de aceea nu pot să-i trimit mesaje.

Lumea îmi spune să merg la concursuri în care se imită celebrități pentru că aș câștiga sigur, dar acest lucru nu este încă printre planurile mele”, a spus Loredana, potrivt as.com.

Foto: Instagram/loredalo_, Profimedia

related posts

Modifică setările cookies