Soția lui Kobe Bryant, foc și pară din cauza fotografiilor cu elicopterul soțului ei în flăcări distribuite în mediul online


Vanessa Bryant este devastată de impactul fotografiilor realizate la locul morții soțului ei. Pozele distribuite în mediul online au fost făcute de salvatorii chemați la locul tragediei.


Soția lui Kobe Bryant a acuzat autoritățile din Los Angeles de scurgere de informații și de distribuirea de fotografii cu impact emoțional ridicat. Vanessa Bryant a explicat că s-a adresat explicit polițiștilor să interzică zborurile cu elicoptere în zona prăbușirii aparatului de zbor în care a pierit soțul și fiica ei, pentru a împiedica jurnaliștii să ajungă la locul tragediei. 

Mai mult, ea le-a cerut salvatorilor să nu facă poze pentru a le vinde publicațiilor din SUA, însă ruga ei nu a fost ascultată. Fotografii cu un puternic impact emoțional au fost răspândite în mass media și pe conturile sociale, provocând un șoc ei și familiei sale.

„Clienta  noastră, Vanessa Bryant, e absolut devastată de informațiile privind cărora polițiștii și pompierii din Los Angeles ar fi distribuit mai multe fotografii de la locul unde s-a prăbușit elicopterul”, se arată în deschiderea comunicatului emis de avocații Vanessei.

FOTO: Profimediaimages.ro

„D-na Bryant s-a prezentat personal la șeful poliției la 26 ianuarie și a cerut ca zona să fie protejată de fotografi pentru a asigura demnitatea celor decedați și a familiilor acestora. Primii salvatori ar trebui să fie de încredere. Un asemenea comportament e deplorabil, un atac la decența umană. Cerem ca toți cei implicați să primească cele mai dure sancțiuni disciplinare, iar identitatea lor să fie făcută publică pentru a nu răspândi fotografiile”, se mai arată în mesajul Vanessei Bryant. 

Din ancheta demarată de oamenii legii reiese că 8 polițiști din ținutul Los Angeles ar fi implicați în realizarea și răspândirea fotografiilor de la locul tragediei, spune sheriff-ul Alex Villanueva, citat de TMZ.

Acesta a apreciat că acuzațiile lansate de Vanesa Bryant sunt „un pumn în stomac” pentru forțele de ordine pe care le reprezintă.

Kobe Bryant, fiica sa de 13 ani, Gianna, și alte 7 persoane apropiate lor și-au pierdut viața la 26 ianuarie 2020, în urma prăbușirii elicopterului în care se aflau. Tragedia s-a petrecut în zona deluroasă a orașului Calabasas din ținutul Los Angeles.   

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 50 Cent și Beyonce l-au omagiat pe Kobe Bryant

related posts

Modifică setările cookies