Soția lui Nelu Ploieșteanu a ajuns și ea la spital, în timp ce cunoscutul lăutar este internat în stare gravă, din cauza COVID-19


Momente de cumpănă în familia lui Nelu Ploieșteanu. Lăutarul se află în stare gravă în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca, iar soția lui a ajuns și ea la spital.


Potrivit declarațiilor vărului lui Nelu Ploieșteanu pentru impact.ro, soția lui Nelu Ploieșteanu a fost foarte afectată de starea artistului de sănătate și, din cauza șocului, aceasta ar fi leșinat și, în cădere, și-ar fi spart capul.  „Săraca femeie, la câte a pătimit în ultimele luni numai asta nu-i mai trebuia pe cap. Dar ce să faci când e să vină toate cele rele peste tine? Înduri şi te rogi să ieşi la liman”, a declarat Mitriță, vărul lui Nelu Ploieșteanu. 

Tot din spusele lui, cunoscutul lăutar ar fi ajuns prea târziu la spital, de aceea starea lui s-a agravat: „A tras de el cât a putut, că aşa e în meseria asta a noastră, a lăutarilor. Tragem de noi, să mai cântăm o seară şi încă una, până când nu mai putem. (...) Aşa că a ajuns la spital, într-o condiţie foarte grea. Mă gândesc că o fi sperat până în ultima clipă că nu are nimic grav. Şi, când colo?!”.

Nelu Ploieșteanu se află într-o stare gravă din cauza infectării cu virusul SARS-CoV-2

Tot Mitriță a mai declarat că starea lui Nelu Ploieșteanu este gravă, iar medicii depun toate eforturile pentru a-l ține în viață: “Medicii de acolo ne-au spus doar atât: e nevoie de o minune dumnezeiască, de o mare minune, ca să vă garantăm că va scăpa. Noi facem tot ce este omeneşte posibil, dar organismul lui e cel ce dă bătălia, nu noi!”, a mai declarat b[rbatul pentru sursa citată.

Sursă foto: Agerpres

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro.

  • Soția lui Nelu Ploieșteanu a ajuns și ea la spital, în timp ce cunoscutul lăutar este internat în stare gravă, din cauza COVID-19

related posts

Modifică setările cookies