Soția lui Schumacher rupe tăcerea, la 6 ani de la tragicul accident al lui Michael


Peste câteva zile, la 29 decembrie, se împlinesc 6 ani de când fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a suferit acel nefericit accident la schi care îl ține în continuare imobilizat, departe de ochii publici, dar sub atenta supraveghere a familiei.


În absența știrilor oficiale despre starea de sănătate a lui Schumi, singurele precizări sunt făcute cu țărâita de soția germanului, Corinna. Astfel, într-o intervenție rară adresată admiratorilor lui Michael, aceasta s-a declarat mai încrezătoare ca niciodată.

„Lucrurile mărețe încep cu pași mici. Mai multe particule mici pot forma un mozaic uriaș”, a spus Corinna Schumacher, lăsând de înțeles că există progrese mărunte în ceea ce privește recuperarea soțului ei.

Dezvăluirea e menită să încurajeze o inițiativă online prin care s-a creat o pagină specială, „KeepFightingMichael”, care își propune să mențină vie speranța unei însănătoșiri miraculoase. „Împreună sunteți mai puternici, exact cum forțele combinate ale mișcării KeepFighting îi încurajează pe alții”, a mai transmis soția lui Michael Schumacher. KeepFighting e și numele unei fundații create de familia fostului campion mondial care sprijină victimele unor accidente similare.

În urmă cu o lună, aceeași Corinna a specificat că a fost dorința expresă a lui Michael de a păstra în intimitate problemele de ordin medical. 

Din păcate, a venit din nou timpul, a șasea aniversare a acidentului lui Michael. Știm că este pe mâini bune și că primește dragoste, siguranță și încredere. Michael se poate considera norocos că are în spate o asemenea familie”, a declarat Reiner Ferling, președintele unui fan-club al lui Michael Schumacher.

Vezi și Alexandra Marinescu, românca care l-a cunoscut pe Schumacher 

Alexandra Marinescu vrea să devină pilot de Formula 1: "Schumacher m-a ajutat cu multe sfaturi"

related posts

Modifică setările cookies