Soția lui Sean Connery, Micheline, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele luni din viața actorului


Soția legendarului Sir Sean Connery, care a murit la vârsta de 90 de ani, a vorbit sincer și deschis despre ultimele luni din viața regretatului actor.


Dezvăluind modul în care ultimele sale luni din viață au fost afectate de demență, Micheline, care a fost căsătorită timp de 45 de ani cu Sean Connery, a spus: „Nu a fost viață pentru el. Nu a mai fost capabil să se exprime. Cel puțin a murit în somn și a fost atât de liniștit. Am fost cu el tot timpul și el. Avea demență și pusese stăpânire pe el. Dorința lui a fost să scape fără nici o tulburare."

Micheline în vârstă de 91 de ani, care l-a cunoscut pe scoțian în 1970 la un turneu de golf și a devenit a doua sa soție, a adăugat: „A fost superb și am avut o viață minunată împreună. Era un model de bărbat. Va fi foarte greu fără el, știu asta. Dar nu a putut dura pentru totdeauna și a plecat liniștit.”

Moartea lui Sir Sean aduce sfârșitul uneia dintre cele mai extraordinare vieți din istoria britanică recentă.

Thomas Sean Connery s-a născut într-o familie muncitoare din districtul Fountainbridge din Edinburgh, a părăsit școala la 14 ani și a obținut un loc de muncă ca lăptar.

Au urmat o varietate de alte locuri de muncă, inclusiv ca muncitor și șofer de camion, și apoi un stagiu în Royal Navy.

A devenit interesat de culturism, iar o vizită la Londra în 1953 pentru a participa la concursul Mr Universe i-a deschis drumul către actorie.

Deși a călcat de multe ori în căsnicia cu Micheline, aceasta i-a fost alături în tot acest timp, până în ultimele clipe din viață.

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Pui cu spanac și chipsuri de păstârnac

FULLSCREEN
Soția lui Sean Connery, Micheline, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele luni din viața actorului
  • /

related posts

Modifică setările cookies