Vasile Ceterașu, un îndrăgit artist din România, se află în mijlocul unui scandal de proporții după ce o femeie l-a acuzat de agresiune și hărțuire sexuală.

Cântărețul de muzică populară a fost, se pare, reclamat la Poliție printr-o plângere în care femeia respectivă povestea, cu lux de amănunte, cum acesta ar fi încercat să o abuzeze într-un taxi pe care îl luaseră după o petrecere. Victima a mai declarat că totul a început după ce ar fi refuzat avansurile artistului.

„Am văzut declarația doamnei care a apărut la tv. Nu este nimic adevărat din ceea ce declară dânsa. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar am acasă o soție frumoasă și trei copii pe care îi iubesc enorm. Nu am cum să mă încurc cu persoană cum este doamna care reclamă că aș fi avut ceva cu ea.

Încă nu mi s-a adus la cunoștință existența unei plângeri penale formulate împotriva mea, nu am fost solicitat de organele de poliție, așa că nu am mai multe detalii deocamdată pe care să vi le ofer. Vreau liniște, și, am încredere că justiție își va face treaba și adevărul va ieși la iveală. Nu sunt un agresor cum încearcă doamna să mă caracterizeze”, a spus Vasile Ceterașu, potrivit Fanatik.

Soția lui Vasile Ceterașu, Amalia, a avut o primă reacție după incident și a susținut că tatăl copiilor săi nu este nimic altceva decât victima unui complot. Mai mult decât atât, partenera cântărețului spune că se aștepta la un scandal după ce soțul său ar fi fost șantajat.

„Totul este o făcătură! Cineva încearcă să îi strice imaginea și să ne distrugă familia. Eu îl cunosc cel mai bine și știu ca nu ar fi în stare de așa ceva. Am jurat în biserică, în fața lui Dumnezeu că voi fi alături de el la bine și la greu și așa va fi. Femeia aceasta este pusă intenționat să ne facă rău. El nu o cunoaște și a aflat despre incident de la știri.

Eu aflasem de la un prieten, reporter în dimineața zilei de duminică, dar am așteptat să-mi spună părerea lui și să așezăm totul cap la cap. Ne-am dat seama de șantaj în momentul în care a fost sunat de un prieten, căruia i-am cântat la nuntă, și prieten cu distinsa doamnă, pentru a-i cere lui Vasilică suna de 10 mii de euro, pe motiv că își retrage plângerea, pe care a zis că a făcut-o. Vasilică neprimind nici o sesizare din partea poliției”, a spus Amalia, soția lui Vasile Ceterașu.

Foto: Facebook, Instagram