Soțul Adelinei Pestrițu a stârnit controverse pe internet cu ținuta purtată la nunta Gabrielei Cristea


“Tu ești eleganta, el de discotecă” – aceasta este concluzia la care au ajuns fanii Adelinei Pestritu după ce au văzut cum s-a îmbrăcat cuplul monden la nunta Gabrielei Cristea. Adelina și Virgil Șteblea s-au pozat alaturi de miri și au stârnit o mulțime de reacții pe internet.


Adelina Pestrițu și Virgil Știblea nu aveau cum să treacă neobservați la nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. Îmbrăcată într-o rochie mini nude, cu spatele gol, Adelina și-a pus perfect în valoare picioarele sexy. Fanele i-au făcut o mulțime de complimente, însă majoritatea comentariilor îl vizau pe soțul ei.

Admiratoarele le-au reproșat celor doi că nu s-au asortat mai bine. “Tu ești foarte frumoasă, dar soțul chiar așa în blugi? Putea un pic să se asorteze cu tine... tu ești elegantă, iar el pentru discotecă”, a comentat cineva.

 

Virgil Șteblea și-a făcut apariția la nuntă într-o cămașă alba combinată cu o pereche de blugi rupți, cu pete albe de vopsea și fermoar la vedere în zona șlițului.

“Ar trebui să te ocupi și de vestimentația lui Virgil”! -  i-a spus o admiatoare Adelinei.

“Să mergi la nuntă îmbrăcat în blugi e lipsă de respect față de miri. Există alternative mii pentru pantaloni casual care să păstreze totuși o notă classy”, a spus o fană.

Concluzia a tras-o însă o altă admiratoare: “Blugii lui Virgil costă cât un salariu minim pe economie, deci nu vă mai stresați voi de ce poarta blugi!”.

FULLSCREEN
Soțul Adelinei Pestrițu a stârnit controverse pe internet cu ținuta purtată la nunta Gabrielei Cristea
  • /

related posts