Specialistul PERFECTE îți spune cum să realizezi cel mai frumos machiaj de Crăciun


E seara de Crăciun sau petrecerea de Crăciun, rosul este la putere, nu te sfii să îl folosești!


Ador rujul roșu în general. Poți folosii orice nuanță de roșu știi tu că te avantajează, în funcție de subtonul tenului, nuanța părului, ținuta pe care o vei purta și machiajul ochilor.Și ce dacă ai rochia roșie, chiar și pantofi roșii! E Crăciunul, este culoarea sezonului atât timp cât toate nuanțele de roșu pe care ai hotărât să le folosești sunt complementare și au același subton, poartă-le cu încredere.

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII ÎN GALERIA FOTO

Pentru modelul meu am optat pentru buze roșii și le-am asortat cu un machiaj în nuanțe de bronz și auriu,  iar pe pleoapa mobilă am hotărât să aplic un sclipici auriu pentru a scoate ochii în evidență.Aceste nuanțe, chiar și acest tip de machiaj, poți să le “asortezi” oricărei forme si nuanțe de ochi.

Haide să iți spun cum să faci ca rujul să iți reziste mult pe buze, chiar o noapte întreagă.După aplicarea rujului pe buze, tapotează toată zona buzelor cu o pudră translucidă, astfel vei prelungi mult durabilitatea acestuia, va avea o nuanță mată, catifelată și va arăta nemaipomenit. Recomand acest  truc si pentru rujurile lichide si pentru cele tip stick.

Știu ca e puțin mai greu să lucrezi cu aceste nuanțe, dar nu te teme de ele. Pentru a avea conturul cât mai curat, iți recomand să folosești un creion de buze exact în nuanța rujul pe care dorești să îl aplici.Si daca il vei aplica pe toată suprafata buzei poate fi folosit in loc de ruj sau poate reprezenta baza ideala pentru rujul tau!

Pentru machiajul ochilor poți să folosești sclipici (chiar recomand) însă e bine să știi că pentru a aplica sclipiciul pe pleoape ai nevoie de o bază specială de sclipici (glitter base), astfel acesta va rămâne pe pleoapele tale până la demachiere și nu pe toată fața.

Folosește aceste mici trucuri si vei vedea că la finalul petrecerii e posibil să pleci cu pantofii în mână și blănița pe umăr, dar machiajul va rezista.

Sper că ai fost cuminte deoarece mi-am rugat “spiridușa” să îi transmită moșului să nu uite de tine! Sărbători Fericite!

CINE SUNT EU, ANDREA PALKO

FACEBOOK AICI

INSTAGRAM AICI

Sunt Andrea! Mamă, fiică, soție, cumnată și prietenă - născută, crescută și rămasă în Cluj ! Sunt absolventă a liceului economic și a facultății de același profil, dar meseriile din acest domeniu nu sunt deloc potrivite pentru mine, de aceea nici nu profesez în acestă arie!

De mică am fost pasionată de machiaj, dar am făcut primul curs pentru viitori profesioniști în 2014. Mi-a plăcut enorm, iar de atunci am continuat să mă dezvolt, să învăț. Am urmat și al doilea curs, apoi al treilea și tot așa...Am făcut multe workshopuri și multe masterclass-uri. Până când mi-am dat seama că am ajuns să..dăruiesc la rândul meu frumusețe! Și sunt recunoscătoate pentru asta! 

Sunt Andreea și îmi pare bine de cunoștință!

FOTO: Daniel Horvat

FULLSCREEN
Specialistul PERFECTE îți spune cum să realizezi cel mai frumos machiaj de Crăciun
  • /

related posts