”Spintecătorul de la Hollywood”, condamnat la moarte. Acesta a ucis-o pe fosta iubită a lui Ashton Kutcher


Recent, ”Spintecătorul de la Hollywood” a fost condamnat la moarte pentru două crime. Acesta a ucis două femei, una dintre acestea fiind iubita de la acea vreme a lui Ashton Kutcher.


Crimele lui Michael Gargiulo au fost calificate drept ”înspăimântătoare și feroce”, conform judecătorului Larry P. Fidler, de la Tribunalul din Los Angeles. 

Gargiulo a fost condamnat, în august 2019, pentru uciderea lui Ashley Ellerin (22 de ani) și a Mariei Bruno (32 de ani), dar la pronunțarea sentinței, acesta a negat totul.

”Sunt nevinovat. Detectivii mi-au înscenat totul”, a spus Gargiulo.  

Fost bodyguard la un club, reparator de aer condiționat și actor aspirant, acesta a mai fost găsit vinovat de tentativă de crimă, în urma atacului asupra unei femei, în Santa Monica.

Ellerin, care era iubita lui Ashton Kutcher la acea vreme, a fost găsită în casa sa din Hollywood, cu 47 de răni provocate de cuțit. Impactul loviturilor a fost atât de mare încât aceasta era aproape decapitată. 

În acea seară, ea trebuia să iasă la o întâlnire romantică cu Ashton Kutcher. 

În timpul procesului lui Gargiulo, Kutcher a mărturisit că a întârziat la întâlnire, dar că a sunat-o de mai multe ori ca să o anunțe.

Abia când a ajuns la ușa casei ei din Hollywood Hills, Kutcher s-a gândit că ea îl lăsase cu ochii în soare. Actorul a mai spus că s-a uitat pe geam și a văzut pe jos ceva ce semăna cu vinul roșu, așa că a crezut că a plecat în oraș fără el. În realitate, tânăra zăcea fără suflare, într-o baltă de sânge, pe podeaua apartamentului. 

Foto: Getty, Profimediaimages.ro

related posts

Modifică setările cookies