Sportiva din România cu 27 de animale de companie. Iepurașul Rică e vedeta!


Pasiunea pentru atletism și dragostea pentru animale nu au limite pentru Andreea Panțuroiu. Campioana națională la triplusalt are nu mai puțin de 27 de animale de companie, iar iepurașul Rică o însoțește pe atletă chiar și în cantonamente. 


Inclusiv perioada de izolare trece mai ușor pentru Andreea, atleta împărțindu-și camera de hotel cu Rică. 

„Cantonamentele sunt mai frumoase cu el. Când am un antrenament mai greu și vin obosită, știu că am o metodă de relaxare în cameră și asta mă înveselește. Este adorat de toată lumea, nu ai cum altfel, dacă te uiți la el. E irezistibil. Acum trei ani m-am hotărât să-mi iau un iepuraș de companie. Sunt o persoană foarte responsabilă și grijulie, știam că o să pot să am grijă de el. La competiții, când nu pot să-l iau cu mine, îl las la prieteni. L-aș lua pe Rică la Tokyo, o să-i fac pașaport, dar mi-e cam frică să nu mi-l mănânce cineva pe acolo. Cred că o să-l las acasă. De la Tokyo probabil o să-i aduc ceva crănțănele, ceva specific, o să mă interesez”, a mărturisit Andreea Panțuroiu.

În total, sportiva noastră se îngrijește de nu mai puțin de 27 de animale de companie. Pe multe dintre ele le-a găsit pe stradă și le-a luat acasă.

VEZI și acest interviu cu Simona Halep la 12 ani de La Măruță: "Nu visam să ajung numărul 1 mondial"

“Animalele sunt o nebunie de-a mea, încă de când eram mică. Nu știu de unde am moștenit-o. Animale am multe, dar sunt în mai multe locuri. Acasă am un cățel și un pisic, la mătușa mea avem 14 pisici și 6 căței, la tatăl meu mai am 3 pisicuțe și încă un cățel. De foarte multe ori le-am găsit și le-am luat acasă, în felul ăsta le-am strâns. Mătușa mea îmi spunea să le aduc, că unde sunt 13 mai încape și al 14-lea. Pasiunea pentru animale și pasiunea pentru atletism se împacă foarte bine. Ambele te învață să fii responsabil. Pot să-mi imaginez viața fără atletism, dar nu pot să mi-o imaginez fără animale”, a mai spus Andreea.

related posts

Modifică setările cookies