Stă departe de lumina obiectivul camerelor de fotografiat, dar duce o viață de lux. Ce face și cum arată sora lui Brigitte Pastramă


În timp ce Brigitte Pastramă este celebră în România, sora acesteia, Cristina, a ales o viață discretă. Blondina este plecată de ani buni din țară și locuiește în Elveția alături de un milionar.


Cristina Szeifert este numele ei și este o femeie norocoasă spune presa. Aceasta duce o viață de lux alături de bărbatul pe care îl iubește și care îi face toate poftele.

Citește și: Sasha Obama, la 19 ani. Ce mai face și cum arată în cele mai recente imagini

Deși poate părea că practică modellingul, Cristina are o meserie cel puțin surprinzătoare și este pasionată de artă. Are o siluetă perfectă, dimensiuni de manechin și un chip frumos, deci are toate calitățile să fie prezentă pe coperțile marilor reviste din întreaga lume. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Every day is a good day. There is something to learn, care and celebrate.#mysunday#somefun#sunnyday#lovelyday

A post shared by Cristina Szeifert (@cristinaszeifert) on

Sora lui Brigitte are totuși alte înclinații. Este talentată și pictează foarte frumos. Blonda superbă este psiholog de profesie are o mulțime de admiratori care o urmăresc cu interes pe rețelele de socializare.

Cele două surori se aseamănă însă în domeniul afacerilor. Brigitte face bani din imobiliare, iar Cristina a ales să prospere în domeniul automobilelor de lux. 

Nici în dragoste nu stă rău, așa cum am spus și mai sus. Cristina trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Alexandre, un elvețian stabilit în Londra, care lucrează în domeniul bancar. Când cei doi nu se află la Londra, călătoresc spre cele mai frumoase și luxoase destinații, cum ar fi: Saint- Tropez, Portofino, Cipru, Dubai, Mauritius, Marrakech, Veneția și multe altele.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies