Starleta Kim Kardashian, criticată de fani după ce a publicat aceste fotografii pe Instagram


Kim Kardashian și-a înfuriat fanii după ce a publicat pe Instagram (într-un Insta Story) un set de fotografii în care le arată cum călătoresc ea și Kanye. 

Tag-uri:

Starleta, soțul ei, rapperul Kanye West, călătoresc cu un Boeing 747 și au dorit să le arate și fanilor câteva imagini din interiorul acestei aeronave.

Acest model de Boeing e unul de lux, dotat cu mai multe dormitoare și cu o zonă de masă foarte chic. De asemenea, Boeing 747 are nu mai puțin de 600 (șase sute) de locuri și închirierea lui costă 2.000 de dolari / persoană. De menționat faptul că această sumă poate crește, în funcție de distanță. 

Cu toate astea, fanii au fost dezamăgiți nu neapărat pentru că starleta și soțul său au ales să călătorească cu un Boeing 747, ci mai mult pentru că acest model de Boeing e unul foarte poluant. 

Mai jos poți vedea câteva dintre fotografiile care i-au înfuriat pe fanii lui Kim:

Altfel, Kim și Kanye au fost în atenția presei recent și pentru că starleta a spus că rapperul nu apreciază unele fotografii pe care ea le publică pe Instagram.

Invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres, Kim a spus că la cerea soțului ei uneori „acceptă” să publice și „fotografii mai cuminți”.

„Uneori vreau să le arăt fanilor mei rezultatele mersului la sală. Public o fotografie mai sexy, dar Kanye se supără imediat când fac asta. Selfie-urile mele îl scot din sărite. Așa că le șterg și pun în loc ceva mai cuminte. E un cerc vicios.”, a spus Kim.

Kim a fost invitată în emisiunea lui Ellen după ce ea și soțul ei au donat o jumătate de milion de dolari pompierilor și victimelor incendiilor din sudul Californiei, scrie Reuters.

FULLSCREEN
Starleta Kim Kardashian, criticată de fani după ce a publicat această fotografie pe Instragram
  • /


related posts